понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Cвято осені

З давніх-давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю.  в  школі відбулося Свято осені, яке щорічно проводять учителі та учні школи. Різноманіття  овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів, які організували виставку  композицій з природного матеріалу. З овочів, фруктів, гілочок, листочків  та інших природних матеріалів учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Найкращі роботи дітей відмічені подяками на шкільній лінійці.

Програма святкового заходу була насичена яскравими музичними номерами та літературними композиціями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Цікава  концертна програма, яку підготували  учні 1-9 класів, порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Сценки, пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором, створили справді святкову атмосферу,також учні з власною ініціативою готували свято,популярне таке, як Хеловін (учні підготували інформацію ,малювали один одного,прикрашали атрибут свята гарбуз).


В Червоноцвітській ЗОШ І-ІІ ст. школі вже стало традицією щороку проведення «Свято Осені». Отож,учні 1-9  класів  19 жовтня брали участь у святі «Осіння фантазія». Кожен клас мав можливість у повній мірі проявити свою фантазію та творчість. Діти овочами, фруктами, осінніми листочками та квітками прикрашали свої композиції.Композицій було дуже багато, кожна  з них заслуговує на похвалу. Однією з кращих члени журі визнали композицію підготовлену учнями  7 класу.