неділя, 30 квітня 2023 р.

💐🏫 Благодійний проєкт «Квіти для школи»

🌱У квітні стартує другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для учнів з озеленення українських шкіл Flowers4school. Його мета – перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоров’я. 

За перший етап проєкту, у 2022 році, 5 млн цибулин весняних квітів було висаджено у 10 082 закладах освіти України, з них 500 цибулин було висаджено і в нашому ліцеї.

🌷 Організатори благодійної ініціативи заявляють, що цьогоріч планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України. Адже процес висаджування квітів власноруч — це дієва психологічна практика для зниження рівня стресу, яку застосовують у європейських країнах. Тож цей проєкт не лише про озеленення, він про народження нового життя й внутрішнє відновлення. 

👉Щоб долучитися до збору коштів, потрібно перейти на сайт проєкту https://flowers4school.com/ й обрати з переліку, для кого зробити донат: усім школам України чи конкретному закладу освіти регіону. Вартість однієї цибулини — 10 грн. Незалежно від суми внеску кожна школа має можливість отримати 10 тисяч цибулин голландських тюльпанів.

🎋Продовжуємо вирощувати Українські Сади Перемоги! 
🇺🇦 Віримо в ЗСУ!