пʼятниця, 21 січня 2022 р.

З Днем Соборності!!!

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Червоноцвітській гімназії організовано та проведено ряд заходів: 
урок державності «Шлях до незалежності» 8 клас, тематична виховна година «Велика злука – великі сподівання», 9 клас,виставка малюнків учнів 1-4 класів «Моя чарівна Україна», конкурс стіннівок «Україна очима дітей».  У шкільній бібліотеці протягом січня проходили тематичні книжкові виставки історичної та художньої літератури «Любити Батьківщину – знати її історію». Проведено виховний захід для 7 класу до Дня соборності України ,”Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна”, де діти на «долоньках» синього та жовтого кольорів писали «Що для мене Україна» та кріпили на карту України. Розв’язували кросворди на знання історії. Співали пісні про нашу Батьківщину, розповідали вірші та історичну довідку про День Соборності Україні.  Утворили живий ланцюг – символ духовної єдності та свободи українського народу!
Діти на різних мовах світу написали «Я люблю Україну», адже наша школа багатонаціональна, адже усіх нас об’єднує любов до Батьківщини. Учні обговорювали, що ж вони можуть зробити  для свої країни.
Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.
З нагоди свята Червоноцвітська гімназія вітає всіх зі святом та бажає мирного неба нам всім,міцного здоров'я та процвітання нашій державі!!!