пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

День Захисника України

З 07 по 11 жовтня  у Червоноцвітській школі  проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою якихє виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.


Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла виставка плакатів «Україна у моєму серці». Учні школи долучилися до акції «Напиши вітання захиснику України».

     Також  учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії. 9  жовтня для учнів  8-9  класів  проведено урок-презентацію до Дня захисника «Україна – мати. Вмій її захищати». Під час презентації було прослідковано історію виникнення Свята захисника Вітчизни, був показаний виступ Президента України щодо визначення святкової дати 10 жовтня, демонструвалися сторінки про збройні сили України.

    Учні підготували цікаві повідомлення про виникнення військових термінів, провели вікторину для хлопців класу. Акцент був зроблений на зростання патріотизму в сучасному суспільстві та необхідності отримання освіти з метою стати повноцінними громадянами своєї країни. Підсумком тижня стало проведення 11 жовтня   проведено  лінійка-реквієм «Тісніше станьте, сильні духом, під прапором одним», присвячений захисникам рідної землі, їхнього бойового подвигу.