пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

«Герої не вмирають»

У Червоноцвітській школі  відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання  учнів у національно – патріотичному дусі.

Протягом тижня відбувся конкурс плакатів «Герої не вмирають», в якому взяли участь учні 2-9 класи. 20  лютого учні  зібрались на годину патріотизму «Герої не вмирають».
У класних колективах пройшли виховні години «Сучасні борці за єдність України». Цього ж дня, 20 лютого  для учнів відбувся єдиний урок до Дня Героїв Небесної Сотні. Школярі  разом з класними керівниками згадали основні події, що змінили  хід нашої історії. Згадали імені, які назавжди закарбувалися в історії  України. Тремтливе мерехтіння  свічок, блакитно-жовті  стрічки, живі  квіти, образ   Божої Матері   і ,звичайно , пісня  - «Пливе кача» - це  головні  атрибути сьогоднішньої   події.  Вони   назавжди   закарбуються  в  душах  юних вихованців   нашої   школи.   А свічки  віри ,  надії і  любові  до  нашої  матері України  горітимуть   вічно.